Balanceermachine Beissbarth MT 837 D

De nieuwste balanceermachine van Beissbarth welke in slechts 8 seconden een volledige balanceercyclus van personenwagen-, bestelwagen, of motorfietswielen realiseert. Een mooi designvolle machine in een uitmuntende prijs-kwaliteit verhouding.

De uitlezing vindt plaats door middel van twee digitale displays. De balanceermachine heeft 11 programma’s zodat elke positionering van het onbalansgewicht geselecteerd kan worden. De plaatsaanduiding voor het aan te brengen gewicht geschiedt via oplichtende LED's.

De binnenste tastarm geeft automatisch de velgafstand en wieldiameter aan, waardoor de machine direct klaar is voor het verwerken van aluminium velgen. Voor het verwerken van aluminium velgen zijn vijf van de negen balanceerprogramma’s voorgeprogrammeerd. De machine is verder voorzien van een kalibratie- en optimaliseringsprogramma met bedieningsbegeleiding, en multi-user programma. Voor het eenvoudig opspannen van de wielen of het aanbrengen van het lood, beschikt deze machine bovendien over een voetpedaalrem.

Daarnaast beschikt de MT 837 D ook over een Easyfix hulparm waarmee plaklood snel en eenvoudig kan worden aangebracht. De Easyfix hulparm slaat een van tevoren aangegeven velgpositie op in het geheugen. Na de meetcyclus geeft de machine het onbalansgewicht aan welke op die positie van toepassing is. Middels de Easyfix hulparm kan het plaklood vervolgens eenvoudig worden aangebracht. Desgewenst kan daarna dit gewicht middels een verborgen lood programma achter één of meerdere spaken worden verdeeld.

Compleet geleverd inclusief conusopspanset voor middengatopspanning.


Optie:
Tegen meerprijs is een externe data arm te verkrijgen welke aan de rechterzijde van de machine wielkapbeugel wordt gemonteerd. Hierdoor kunnen ook velgdata automatisch worden ingebracht ten behoeve van de overige balanceerprogramma’s.

 

Offerte aanvragen

Maximaal toelaatbaar wielgewicht 70 kg
Velgdiameter personenwagens 10-26"
Velgbreedte 1-21"
Wieldiameter maximaal 1.200 mm
Spinsnelheid 210 omw/.min.
Afemetingen met geopende wielkap BxDxH 1.270x1.260x1.830 mm
Elektrische aansluiting 230 V - 50 Hz

 

MerkBeissbarth
TypeBalanceermachine PKW
ModelMT 837 D

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen voor: Balanceermachine Beissbarth MT 837 D

Prijs: € 2.975,00

Offerte aanvragen

  • Balanceren in slechts 8 seconden!
  • Digitale uitlezing
MT837D
MT837D_gesloten kap
MT837_loodbakken
Sitemap - Website door Forwart