Balanceermachine Beissbarth MT 857 DT

In slechts 8 seconden een snelle en comfortabele meting van PKW-, Bike- of lichte bedrijfswagenwielen. De MT 857 DT is één van de topmodellen uit de nieuwste generatie balanceermachines van Beissbarth. Met zijn optimale prijs – kwaliteit verhouding past deze machine in iedere professionele werkplaats.

De binnenste tastarm geeft automatisch de velgafstand en wieldiameter aan, waardoor de machine direct klaar is voor het verwerken van aluminium velgen. Voor het verwerken van de velgen zijn diverse balanceerprogramma’s voorgeprogrammeerd. De machine is voorzien van een kalibratie- en optimaliseringsprogramma met bedieningsbegeleiding en multi-user programma. Voor het eenvoudig opspannen van de wielen of het aanbrengen van het lood, beschikt deze machine bovendien over een fixatiepedaal.

Een eenvoudige bediening via geïntegreerd ergonomische mousepad in combinatie met het 19” TFT scherm, maken deze balanceermachine zeer prettig in gebruik en professioneel toepasbaar in iedere werkplaats. Alle meetgegevens, wielmaten en programmaverloop worden duidelijk in één oogopslag weergegeven.

Daarnaast beschikt de MT 857 DT ook over een Easyfix hulparm waarmee plaklood snel en eenvoudig kan worden aangebracht. De Easyfix hulparm slaat een van tevoren aangegeven velgpositie op in het geheugen. Na de meetcyclus geeft de machine het onbalansgewicht aan welke op die positie van toepassing is. Middels de Easyfix hulparm kan het plaklood vervolgens eenvoudig worden aangebracht. Desgewenst kan daarna dit gewicht middels een verborgen lood programma achter één of meerdere spaken worden verdeeld.

Compleet geleverd inclusief conusopspanset voor middengatopspanning.

Offerte aanvragen

Maximaal toelaatbaar gewicht 70 kg
Velgdiameter 10-30"
Velgbreedte tot 21"
Maximale wieldiameter 1.200 mm
 
MerkBeissbarth
TypeBalanceermachine PKW
ModelMT 857 DT

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen voor: Balanceermachine Beissbarth MT 857 DT

Prijs: € 3.495,00

Offerte aanvragen

  • Meting in slechts 8 seconden!
  • Voorzien van 19" TFT-beeldscherm
MT 857 DT
Sitemap - Website door Forwart