Demonteermachine Beissbarth MS 630-24 V1

Nieuwste banden monteermachine- en demonteermachine van Beissbarth, uitgevoerd met het nieuwe zgn. G-Frame welke zorg draagt voor een extreem stijf frame. Het G-frame verdraagt de kracht op de demonteerkop waardoor deze zijn positie behoud en beschadigen van velgen tot en absoluut minimum beperkt wordt.
De MS 630-24 IT V1 is een volautomatische machine, met een 4-klauws, pneumatische opspanning. De opspantafel heeft twee draairichtingen, en is via het voetpedaal qua snelheid instelbaar. De 230 Volt variant heeft als extra een traploos instelbare draaisnelheid waardoor het met name bij extreem moeilijke banden erg makkelijk doseren is.
De demontage-arm is pneumatisch achterover en voorover kantelbaar; de demontagevoet en verticale werkas worden pneumatisch bediend, teruggesteld en vergrendeld.
De machine is voorzien van een extra grote opspantafel voor grote velgen. Hierdoor kunnen velgen tot een diameter van 24" van binnen naar buiten opgespannen worden. De tafel is rond uitgevoerd waardoor er geen uitstekende hoeken zijn. Bij de hieldrukker is een roltafel aanwezig waardoor de wielen zonder grote inspanning verdraaid kunnen worden.
De hieldrukkeropening is in 4 stappen in breedte verstelbaar voor het verwerken van extra brede velgen. De gloednieuwe technoroller NG hulparm maakt (dé)montage mogelijk van laagprofielbanden in de grotere maten.
Deze Tecnoroller NG heeft twee onafhankelijk van elkaar bedienbare drukpunten. Hierdoor is een zeer grote kracht gecombineerd met maximaal bedieningsgemak. Optioneel is deze hulparm uitbreidbaar met een derde drukpunt, en een middenpuntdrukker om de velg in de klauwen te drukken, wat met name bij Run-on-flat banden een groot voordeel is. Tevens is dit demonteersysteem voorzien van een tubeless vulsysteem (snelbevulling via de opspanklauwen), een beschermkappenset voor aluminium velgen, en een voetbediende geïntegreerde bandenspanningsmeter en verstelbare bandenvetpothouder.

Offerte aanvragen

Te bewerken velgdiameter 10" - 24" buitenopspanning
12" - 28" binnenopspanning
Maximale velgbreedte 3" - 12.5"
Maximale wieldiameter 1.200 mm
Afdrukkracht van de hieldrukker 11,5 kn (bij 10 bar)
Toegevoerde luchtdruk 8 - 10 bar
Elektrische specificaties

400 V - 3 fase - 50 Hz
230 V – 1 fase – 50/60Hz

Kleur

Blauw RAL 5015

(Grijs Ral 7016-7040 OEM)


 

MerkBeissbarth
TypeDemonteermachine PKW
ModelMS 630-24

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen voor: Demonteermachine Beissbarth MS 630-24 V1

Prijs: € 4.195,00

Offerte aanvragen

  • Levering inclusief roltafel
Beissbarth MS 630 V6
Sitemap - Website door Forwart