Demonteermachine Du Quesne Opti-fit

Elektromechanische banden monteermachine en demonteermachine voor personenwagen- en motorfietswielen. Deze Du Quesne Opti-fit is geschikt voor het verwerken van alle banden met 10"-23" (26") velgen, óók voor de grotere maten laagprofiel-banden en de zogenaamde RFT (Runflat) banden.
Door de uitermate stabiele en spelingvrije bouw en de uitgekiende constructie van hieldrukker, montagearm, demonteer- en geleideschoen én de sublieme hulparm, is een uitermate eenvoudige en gebruiksvriendelijke werkwijze verzekerd.

De hieldrukker is uitermate doeltreffend door de lineaire opstelling aan de linkerzijde van de machine; dus géén hieldruklepel die onder een hoek de band moet afdrukken.
De gebruiker staat gewoon recht achter het wiel en het bedieningspedaal bevindt zich rechts voor hem.
Door de in positie verstelbare steunplaat wordt beschadiging van velg of band voorkomen.

De machine heeft een elektromechanische draaitafel met één draairichting voor vastklemmen van de velg en het draaien van de tafel.
Opspanning vanaf de buitenzijde door een radiale beweging van de (zachte) opspanklauwen. Door dit zelfcentrerende mechanisme is het wiel altijd horizontaal en perfect gecentreerd.
De stabiliteit van de draaitafel draagt bij aan een perfecte werkwijze zonder beschadiging van velgen.
In voorkomende gevallen kunnen eventuele kunststof overzetstukken toegepast worden.

De demontagearm met demonteerschoen en geleideschoen zorgt onmiddellijk voor verticale en horizontale vrijstelling ten opzichte van de velgrand, dus géén wrijving met de velg bij dé- of monteren van de band. De specifieke vorm van dit gereedschap maakt ook verwerking van zogenaamde 'bolle' velgen mogelijk.

Met de intelligente en uiterst handig te gebruiken hulparm dé- en monteert u de meest moeilijke en stugge banden zoals laagprofiel-banden met extreme maten, Runflat banden en 4 x 4 banden.
Zowel de bovenste hiel, met gebruikmaking van de specifieke bandenlepel alsook de onderste hiel, laten zich met deze hulparm moeiteloos over de velgrand brengen.

 

 

 

 

 

 

 

Offerte aanvragen

Opspanbereik 10-23" (26")
Maximale wielbreedte 30 cm (hieldrukker 36 cm)
Maximale wieldiameter 96 cm
Velgbreedte 2-12" (hieldrukker 13")
Motorvermogen 0,95 kW
Luchtdruk 8-15 bar
Kleurstelling rood RAL 3020  of  blauw RAL 5015

 

MerkDu Quesne
TypeDemonteermachine PKW
ModelOpti-fit

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen voor: Demonteermachine Du Quesne Opti-fit

Prijs: € 5.695,00

Offerte aanvragen

  • Enorm krachtige alleskunner
  • Zeer geschikt voor RFT
DQN-Opti-fit-RAL5015
Du Quesne Demonteermachine PKW OPTI-FIT
Du Quesne Demonteermachine PKW OPTI-FIT
Sitemap - Website door Forwart