Pelican Pack

De Saarloos Pelican Pack biedt alle voordelen onder handbereik.
Een verrijdbare unit voor opslag en distributie van de absorberende stof (Fibercan) met alle benodigde instrumenten en een zeefsysteem dat de verbruikte materialen recupereert en recycleert.

De Pelican Pack:
- is 8 x voordeliger
- is 8 x effectiever
- geeft direct schone werkplekken
- beter voor u, voor uw werknemers, voor het milieu

Niet meer slepen met zware zakken absorptiekorrels. Geen inwerktijd dus direct schone en veilige werkplekken en werkplaatsvloer. Hierdoor ook geen vieze voetstappen in het gebouw of de auto's. Kortom; prettig - schoon - opgeruimd.

De Pelican Pack is 8 x voordeliger dan gebruikelijke absorptiekorrels. De Fibercan katoenvezels genereert 8 x minder afval en gebruikt 100 % van haar capaciteit.

Doeltreffend:
Onmiddelijke absorptie, geen vettige film en dus droge en schone vloeren.

Ecologisch:
Natuurlijk materiaal op basis van katoenvezels. Hernieuwbaar en biodegradeerbaar. Genereert 8 x minder afval en kapselt koolwaterstoffen in vermijdt infiltratie in de vloer.

Besparend:
Beheersing van de kosten. Gebruikt 100% van de capaciteit en 8 x besparing.

Ergonomisch:
De unit is hypermobiel en laat toe om snel in te grijpen. Het systeem heeft alles in één: stockeert, verdeelt, recupereert en recycleert. Alle gereedschappen onder handbereik voor een efficiënte interventie.

Laat u overtuigen door een vrijblijvende demonstratie in uw werkplaats !


 

Pelican Pack promo

 

Offerte aanvragen

Noodingrepen:

U kunt uw voorraad absorberende stoffen en uw gereedschap moeiteloos brengen naar de plaats van de ingreep. U hebt alles in handbereik om de wegvloeiende vloeistof snel en doeltreffend te behandelen.

Het zeefsysteem:

Recupereert en recycleert door de bevuilde absorberende stof te scheiden van de herbruikbare absorberende stof, die terugvalt in het opvangvat.

Luik voor opslag:

Het luik verschaft zonder problemen toegang tot de voorraad absorberende stoffen. Het gesloten luik staat garant voor de water- en luchtdichtheid van de container.

MerkSaarloos
TypePelican Pack

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen voor: Pelican Pack

Offerte aanvragen

  • Snel-veilig-schoon
  • 8 x voordeliger
Pelican Pack
Pelican Pack
Sitemap - Website door Forwart