Sicam balanceermachine SBM V780 P

Met de Sicam balanceermachine SBM V780P balanceert u wielen van bedrijfsauto’s, personenauto’s en motoren in slechts 8 seconden. Het heeft elf optimaliseringsprogramma’s: negen voor normale en lichtmetalen velgen en twee voor motorfietswielen.

Hoe werkt de balanceermachine?
Met twee tastarmen worden snel en eenvoudig alle wielmaten ingebracht. Een tastarm geeft automatisch de velgdiameter en de afstand tussen de machine en de velg aan. Een tweede tastarm, meet contactloos de breedte van de velg met sonar (geluidsgolven). Een lichtring bij de opspanas verlicht de binnenkant van de velg en een laser geeft aan waar het balanceergewicht moet komen. Een hulparm brengt plaklood op de velgen - op een plek of meerdere plekken- aan. Praktisch is de beschermkap, de achter de band wegzakt waardoor de machine dicht tegen een muur geplaatst kan worden. Dit model heeft een elektromagnetische rem en wordt geleverd met een conusopspanset voor middengatopspanning.

Leverbaar in de uitvoeringen:
SBM V780, SBM V780 Light, SBM V780 P Light

Maximaal toelaatbaar gewicht: 80 kg
Diameter velg: 12-30”
Breedte velg: 1-24”
Maximale diameter wiel: 1.200 mm
Kleuren: rood en zwart 

Wilt u graag meer weten? Download dan de brochure. Voor advies kunt u ook contact opnemen met uw accountmanager. Hij helpt u graag. 

Uw gegevens

Heeft u vragen over onze producten? Neem dan contact met ons op.

0478 - 64 21 25