Over Saarloos

Saarloos Automotive Equipment Venray

Saarloos Automotive Equipment

Saarloos Automotive Equipment is één van de grootste toeleveranciers in de Automotive branche van de BeNeLux.    Het bedrijf kent zijn oorsprong in Rotterdam 1919 maar is tegenwoordig gehuisvest in een prachtig pand aan de Ambachtstraat 46 te Venray. Onze apparatuur, geïmporteerd uit Europa of van Nederlands fabrikaat, heeft een hoge prijs - kwaliteit verhouding en staat garant voor een lange levensduur en hoog werkplezier.

Saarloos vestigingen NederlandOns bedrijf verenigt zich in een groot aantal gerenommeerde fabrikanten van apparatuur voor werkplaatsen van zowel het dealer- als universele autobedrijf. Uiteraard hebben we daarnaast ook een volledig programma voor de schadeherstelwerkplaats, het banden- of quickservicebedrijf, de truckservice werkplaats of voor de carwash- of truckwasondernemer. Een hecht team van circa 35 medewerkers verzorgt voor deze fabrikanten dagelijks de marketing, verkoop, distributie en installatie van het leveringspakket. Een eigen technisch hoog geschoolde servicedienst vult de volledige aftersalesservice in zoals het preventief onderhouden, kalibreren of servicen van alle apparatuur.

Wij voelen ons thuis in uw werkplaats. Ons zeer ervaren team kan zich prima verplaatsen op de stoel van de automotive ondernemer en weet precies wat voor hem / haar belangrijk is. Wij staan voor u paraat en dragen mede zorg voor het optimaal behalen van uw rendement uit uw werkplaats.

Technische dienst

Service, onderhoud, storingen, installaties/ montage in eigen beheer. Saarloos heeft als doel om uw werkplaats te optimaliseren, de klant te ontzorgen en het waarborgen van de goede werking van uw equipment gedurende de gehele levenscyclus (lifecycle performance). Onze eigen technische dienst is hoog geschoold, up-to-date met de nieuwste technieken en beschikt over jarenlange ervaring. De technische dienst van Saarloos heeft expertise in huis van alle equipment in uw werkplaats betreffende hefbruggen, bandenservice, aircoapparatuur, APK meetmiddelen, schade herstel en carwash equipment. Saarloos heeft het gehele pakket van de meest gangbare onderdelen op voorraad waardoor snel en efficiënt gereageerd kan worden. Door de equipment goed te laten onderhouden door het Saarloos service team kunnen wij bijdragen aan het goed functioneren van uw bedrijf.

Service Team Nieuw

 

Sitemap - Website door Forwart