Service en onderhoud

Onderdelen van uw apparatuur kunnen door gebruik verslijten. Dit kan storingen veroorzaken. Met regelmatig onderhoud verlengt u de levensduur van uw werkplaatsinrichting en voorkomt u stilstand en eventuele schade.

Service- en onderhoudscontracten
Saarloos Automotive Equipment biedt daarom service- en  onderhoudscontracten aan. Wij controleren, onderhouden en servicen alle werkplaats equipment, ook apparaten die wij niet hebben geleverd en geïnstalleerd. Wij maken met u afspraken over preventief onderhoud en servicewerkzaamheden bij storingen. Voordeel hiervan is dat u compleet wordt ontzorgt. Zo houden we voor u in de gaten wanneer uw apparatuur gekalibreerd of gekeurd moet worden. En uw hefbruggen krijgen een keurmerk, waardoor uw werkplaats altijd aan de arbo-eisen voldoet.  

Eenmalig onderhoud
Sluit u liever geen onderhouds- en service contract af? Dan kunt u ook kiezen voor een eenmalige onderhouds- en servicebeurt. U betaalt dan de voorrijkosten en voor de service- en onderhoudswerkzaamheden en eventuele onderdelen.  

Altijd dicht bij u in de buurtVakkundig en persoonlijk contact
Onze serviceorganisatie bestaat uit 15 vakkundige servicemonteurs die VCA gecertificeerd zijn. Daarnaast hebben we veel onderdelen op voorraad. Hierdoor kunnen we snel bij u zijn en storingen vaak meteen verhelpen. Wilt u graag een afspraak maken? Bel dan 0478 - 64 21 25. Wij helpen u graag.  

                                                                   

                                                                        

 

Heeft u vragen over onze producten? Neem dan contact met ons op.

0478 - 64 21 25