Beissbarth demonteermachine MS 670 S IT V6 WDK

Nieuwste banden monteermachine- en demonteermachine van Beissbarth, uitgevoerd met het nieuwe zgn. G-Frame welke zorg draagt voor een extreem stijf frame. Het G-frame verdraagt de kracht op de demonteerkop waardoor deze zijn positie behoud en beschadigen van velgen tot en absoluut minimum beperkt wordt.

De MS 670 is een volautomatische machine, met een centrale opspanning. De velg wordt centraal opgespannen via het middengat waardoor beschadigingen uitgesloten zijn. De opspanning heeft twee draairichtingen, en is via het voetpedaal qua snelheid instelbaar. De 220 Volt motor met frequentie-omvormer heeft een traploos instelbare draaisnelheid waardoor het met name bij extreem moeilijke banden erg makkelijk doseren is.

De demontage-arm is pneumatisch achterover en voorover kantelbaar; de demontagevoet en verticale werkas worden pneumatisch bediend, teruggesteld en vergrendeld.

De MS 670 is een 30’’ bandendemonteermachine voor werkplaatsen met een groot ordervolume. Deze machine heeft alle kenmerken en gebruiksvoordelen met maximaal comfort voor het perfect en moeiteloos wisselen van banden.

De machine is ondermeer uitgerust met:
Een centraal klemsysteem voor het sneller en makkelijker opspannen van grotere bandenmaten tot een velgbreedte van 15’’;
Een nieuwe technoroller NG 2 hulparm uitgerust met dubbele horizontale armen en RFT hulparm;
Sidelift NG ergonomische pneumatische wiellift, geschikt voor wielen tot 80 kg. Inclusief geïntegreerde roltafel.

De MS 670 is voorzien van het Ergo Control System. De hierdrukker wordt pneumatisch bediend, hierdoor stopt de hieldrukcilinder in de door de gebruiker gewenste positie. De nieuwe pneumatische cilinder zorgt voor een 40% snellere werking van de hieldrukker. Deze hieldrukker is in 4 standen instelbaar, waardoor deze snel en veilig functioneert, en het beschadigen van velgen en banden vermijdt.

Tevens is de MS 670 is voorzien van een TLL leverless demontagekop. Deze TLL demontagekop vervangt de bandenlichter en voorkomt beschadiging van velgen en banden.

Leverbaar in de uitvoeringen MS 670 S IT V6 WDK, MS 670 S V8 (incl. WDK) en MS 670 S IT V8.

Te bewerken velgdiameter: 13" - 30"
Maximale velgbreedte: 15"
Maximale wieldiameter: 1.200 mm
Afdrukkracht van de hieldrukker: 11 kn (bij 10 bar)
Toegevoerde luchtdruk: 8 - 10 bar
Elektrische specificaties: 400 V - 3 fase - 50 Hz / 220 V – 1 fase – 50/60Hz
Kleur: Blauw RAL 5015 (Grijs Ral 7016-7040 OEM)

Wilt u graag meer weten? Download dan de brochure. Voor advies kunt u ook contact opnemen met uw accountmanager. Hij helpt u graag. 

Uw gegevens

Heeft u vragen over onze producten? Neem dan contact met ons op.

0478 - 64 21 25