Du Quesne opti-fit

Met de semi-automatische opti-Fit van Du Quesne (de)monteert u eenvoudig en snel runflats (RFT) en laagprofielbanden van personenwagens en motoren. Dit model onderscheidt zich van andere (de)monteermachines door de manier waarop de hiel van de band uit de zitting van de velg wordt gedrukt. Dit gebeurt door een pneumatische hieldrukker. De vier klauwen op de draaitafel die elektromanisch worden aangedreven klemmen aan de buitenkant van de wiel en centreren het wiel.

Hoe werkt de (de)monteermachine?
Bij het monteren plaats een hulparm een rubberen slang tussen de hiel en de rand van de velg.  Daarnaast heeft deze machine een drietand, waarvan een tand hoger ligt dan de andere twee tanden. Bij het demonteren wordt de hoogste tand in de zitting van de velg gedrukt. En een drukarm wordt op de rand van de velg geplaatst, waardoor de draaitafel in beweging komt. Dit model wordt geleverd met een WDK-certificaat inbegrepen.

 

 

 

 

Opspanbereik: 10-26”
Maximale wielbreedte: 30 cm
Maximale wieldiameter: 96 cm
Breedte velg: 2-12”
Motorvermogen: 0,95 kW
Luchtdruk: 8-15 bar
Kleuren: rood, blauw, groen en geel

 

 

Wilt u graag meer weten? Bekijk dan de video. Voor advies kunt u ook contact opnemen met uw accountmanager. Hij helpt u graag.

Uw gegevens

Heeft u vragen over onze producten? Neem dan contact met ons op.

0478 - 64 21 25