Sicam balanceermachine SBM 135 L

Met de Sicam balanceermachine SBM 135 L balanceert u wielen van bedrijfsauto’s, personenauto’s en motoren in slechts 8 seconden. Het heeft elf optimaliseringsprogramma’s: negen voor normale en lichtmetalen velgen en twee voor motorfietswielen. De afstanden, breedtes en diameters van de velgen worden gemeten door een elektronische meetarm en getoond op twee digitale schermen. Met een hulparm wordt plaklood op de velgen - op één plek of meerdere plekken- aangebracht. Praktisch is de beschermkap, de achter de band wegzakt waardoor de machine dicht tegen een muur geplaatst kan worden. De rem wordt met de voeten bediend. Dit model wordt geleverd met een conusopspanset voor middengatopspanning.

Eventueel kan er een tweede hulp arm worden gemonteerd aan de wielkapbeugel. Deze hulparm leest alle gegevens van de velgen automatisch in. De data kan voor alle balanceerprogramma’s worden gebruikt.
 

Maximaal toelaatbaar gewicht: 70 kg
Diameter velg: 10-26”
Breedte velg: 1-21”
Maximale diameter wiel: 1.200 mm
Meetcyclus: 8 sec
Spinsnelheid: 210 omw per min
Afmetingen met geopende kap (B X D X H): 1.270 x 1.260 x 1.830 mm
Elektrische aansluiting: 230 V – 50 Hz
Kleuren: rood en zwart

Wilt u graag meer weten? Download dan de brochure. Voor advies kunt u ook contact opnemen met uw accountmanager. Hij helpt u graag. 

Uw gegevens

Heeft u vragen over onze producten? Neem dan contact met ons op.

0478 - 64 21 25